MEGÚJULÓ KFT.

Hegesztés és plazma vágás

Fém tartószerkezetek, megújuló energiás rendszerek, polcrendszerek, egyedi tárolórendszerek tervezése, gyártása, beépítése. 

További információ

Műszaki műanyagok

Egyedi műanyag falrandszerek, polcrendszerek, elválasztók, ipari nyílászárók, tárolók, kádak, tervezése, gyártása, beépítése..

További információ

Polcrendszerek

Polcrendszerek forgalmazása, kiegészítők gyártása, automatizálás, vezérlések. Tervezéstől a beépítésig.

További információ

Cégünkről röviden

A Megújuló Kft. 2009 óta hulladékhasznosítási szakértő cégként, műanyagipari teszteléshez robottechnikát biztosítunk ügyfeleink számára. Az egyéb műanyagtermékek gyártása során, az acél vagy aluminium öntőformák, ill. a különböző alapanyagok és öntőformák viselkedése tanulmányozható laborrobotjaink felhasználásával.

Biztosítjuk tehát az ipar számára nem csak az öntőformákat, de azok optimális műanyag alapanyagfelhasználásához is mutatjuk az útat robotizált labortechnikánkon keresztül.

A laboratóriumunk képes biztosítani a szükséges adatokat a műanyag alapanyagok terén, azok mechanikai szilárdságának és integritásának felméréséhez, valamint a termék-alkalmazások teljesítményének értékeléséhez.

Tervező kollégáink az Önök igényei alapján alkotják meg a gyártásterveket, eszközöket, berendezéseket, öntőformákat, melyet lakatos és műanyagos műhelyeink legyártanak, és szakszervízes kollégáink beépítenek az előzetes igényfelméréseknek megfelelően.

Cégünk energetikai rendszerek gyártásából nőtte ki magát, mára a fémtechnikai rendszerek terén is szakértővé vált. Nem véletlenül emelhetjük ki a szakértelmet, hiszen a szerkezeteket tervezzük, gyártjuk és beépítjük. Mindhárom területen szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk, de a három különböző szakterület együttes ismerete biztosítja azt a mínőséget, amit megrendelőink elvárnak.